2021-06-05 07:50:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Új élményekre vágysz, és ma meg is kapod

Napi horoszkóp június 5-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint csodás változások zajlanak a lelkedben. Átértékeled az életedet, és rájössz, hogy semmi okod az elégedetlenségre. A párkapcsolatodban lévő gondokat is tisztán átlátod, és ha továbbra is az önismeret útját járod, sikerül is azokat megoldani.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Magad is csodálkozol, milyen érzékenyen érintenek rég eltemetettnek vélt dolgok. Van valami azonban, amit mindeddig nem igazán dolgoztál fel érzelmileg. Ma egy beszélgetés során új nézőpontból látod ezt is, és végre le tudod zárni magadban.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Új élményekre vágysz, és ma meg is kapod. Szükséged is volt már rá, hogy valami kizökkentsen lelkileg a holtpontról. Egy ismerősöd meglep, sokkal kedvesebb arcát mutatja, mint amit vártál tőle.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szerelmet jeleznek neked a csillagok! Talán nem pont úgy, vagy azzal, ahogy és akivel vágytad volna. De ne utasítsd vissza, mert hamar rájössz, hogy igazán összeilletek, és boldogok lehettek együtt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kedvező lehetőség adódhat ma az életedben utazás, vagy pénzügyi téren. Akármi is, örülj a lehetőségnek, és egy pillanatig se habozz az elfogadásban. Élj a pillanat adta lehetőségekkel, ez nem pofátlanság.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Valaki a közvetlen környezetedben igen sokat bosszanthat téged. Hidd el, nem szántszándékkal tesz így, csak valahogy nagyon különböző az életritmusotok, felfogásotok. A megértés lehet az egyetlen út, ha nem akarod végleg elkerülni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A bolygók jelzése szerint fontos állomáshoz érkezel az életedben, jó volna, ha tisztáznád előtte az érzéseidet. A sorsod benned rejlik, csak az a kérdés, hogy mennyire vagy tudatában a téged mozgató erőknek.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az érzelmeid ma tévutakra vihetnek: de ha csak az eszedre hallgatsz, az sem jelent biztos megoldást. A középutat megtalálni viszont szinte lehetetlen, különösen akkor, ha két ember között kell választanod. Ne gondolkozz harmadikban!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kisebb zavarokra, félreértésekre számíthatsz, amiket nem lesz könnyű kimagyaráznod. Mint mindig, most is a legjobb út az őszinteség lehet. A szépítő hazugságokat ugyanis már nem tudod fejben tartani, úgyhogy ne ferdíts, még akkor se, ha jószándékból tennéd.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Valami kellemetlen hír ronthatja el a kedvedet, de ne aggódj, nem tart soká a bánatod. Nagyon hamar kiderülhet, hogy a baj nem is olyan nagy, mint ahogy azt lefestették. A pletykálódók már csak ilyenek: mindent felnagyítanak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha meg akarod valósítani az életcéljaidat, ahhoz nagyon megbízható emberekre lenne szükséged. Gondold végig, hogy a barátaid, ismerőseid, családtagjaid közül vajon kire is számíthatsz. Mert az biztos, hogy egyedül nem fog menni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Vannak tisztázatlan dolgok, amiket ideje lenne megbeszélni a partnereddel. Méghozzá úgy, hogy valóban kíváncsi vagy az ő véleményére is. Ne gondold, hogy csakis neked lehet igazad. Elképzelhető, hogy most a másik látja szélesebb spektrumon a dolgokat. Ha sikerül megbékélnetek, ragyogó napod lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: